DGS EK KONTENJAN İNGİLİZCE YETERLİK SINAVI

DGS EK KONTENJAN ile gelen ve eğitim dili İngilizce olan bölümlerimize yerleştirilen öğrencilerimiz için "İngilizce Yeterlik  Sınavı"

Değerli Öğrencimiz,

Eğitim dili İngilizce olan bölümlere DGS ile gelen öğrencilerimizin, Temel İngilizce Bölümünde (Hazırlık Okulunda) görecekleri İngilizce eğitimde, düzeylerine uygun gruplara yerleştirilebilmeleri ve sınavda başarılı oldukları takdirde bölümlerine gidebilmeleri için 15.11.2017 tarihindeki “Yeterlik Sınavına” girmeleri gerekmektedir.

Bu sınavda başarılı olanlar ilgili fakültelerinde bölümlerine devam edecekler, başarılı olamayıp A, B, C ve D düzeyinde çıkan öğrenciler ise bu seviyelere göre eğitimlerine başlayacaklardır.

Sınıfların oluşturulmasında bilgi düzeyi esas alındığı için, hiç İngilizce bilgisi olmadığını düşünüp temelden başlamayı planlayan öğrencilerimizin de bu sınava girmesi önemli ve zorunludur. Bu sınava girmeyenler en düşük kurdan (D) eğitime başlarlar.

Sınav Tarihi         : 15.11.2017

Sınav Saati          : 10.00

Sınav Yeri            : Temel İngilizce Bölümü, A BLOK, 2.1 ve 2.2 numaralı sınıflar

Önemli NOT: Temel İngilizce (Hazırlık Okulu) Bölümünde okuyacak olan öğrencilerimizin Mütevelli Heyet Binasına giderek okuyacakları kurlara göre:

B ve A kuru 1700 TL

D ve C kuru 2000 TL

Karşılığı tablet (ekitap) almaları gerekmektedir. Kurlarda okutulacak olan kitapların şifreleri bu fiyata dahildir.