Eşzamanlı İngilizce Dil Öğretimi Oturumları 1 - İngilizceyi Hayata Geçirmek

Temel İngilizce Bölümü tarafından organize edilen eşzamanlı oturumlardan biri olan İngilizceyi Hayata Geçirmek 04.01.2016 tarihinde okulumuz okutmanlarından İrem Karadağ ve Merve Öksüzoğlu tarafından düzenlenmiştir. İngilizce eğitimini daha eğlenceli ve interaktif yapmak amacıyla farklı seviyelerdeki sınıflarda uygulanılabilecek bir dizi aktivite içeren sunumda katılımcılar her bir aktiviteyi deneyimleme fırsatı bulmuşlardır. Aktivitelerin her biri öğrencilerin dili anlama ve kullanma becerilerini geliştirmeye yönelik olsa da İngilizce konuşma becerisine öncelik verilmiştir.  Ayrıca bu eğlenceli aktivitelerin ders kitaplarına nasıl dâhil edebileceği üzerine konuşulmuş ve fikir alışverişi yapılmıştır.